Onderzoek na overval op Albert Heijn XL Goudse Rijweg Rotterdam

dinsdag 15 oktober 2013 18:19

Rotterdam – Dinsdag aan het begin van de avond hebben een of meerdere overvallers een overval gepleegd op de Albert Heijn XL aan de Goudse Rijweg. Het is niet bekend of de overvaller(s) buit heeft gemaakt bij de overval In de directe omgeving werd door de politie gezocht naar de dader(s), deze werd echter niet meer aangetroffen. De politie doet op dit moment nog onderzoek naar de overval en stelt ter plaatse camerabeelden en sporen veilig.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onderzoek na overval op Albert Heijn XL Goudse Rijweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdag aan het begin van de avond hebben een of meerdere overvallers een overval gepleegd op de Albert Heijn XL aan de Goudse Rijweg. Het is niet bekend of de overvaller(s) buit heeft gemaakt bij de overval In de directe omgeving werd door de politie gezocht naar de dader(s), deze werd echter niet meer aangetroffen. De politie doet op dit moment nog onderzoek naar de overval en stelt ter plaatse camerabeelden en sporen veilig.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!