Onderzoek na fikse brandlucht in woning Borstelgras Spijkenisse

donderdag 17 oktober 2013 13:12


Spijkenisse – 
Hulpdiensten hebben donderdagmiddag een onderzoek gehouden in een woning aan de Borstelgras. De bewoners van het pand roken een vreemde lucht die ze niet konden omschrijven. De politie stelde een onderzoek in en vertrouwden de situatie niet, zij hebben dan ook hulp ingeroepen van de brandweer.Brandweerlieden kregen te horen dat er in de woning een vreemde ‘warme’ lucht te ruiken was. De brandweer stelde in het pand een onderzoek in, met een gasmeter en een warmtebeeldcamera werd het pand doorzocht op verdachte metingen/beelden, deze werden niet gevonden.

Omdat in de woning geen oorzaak gevonden werd, werd er ook bij de buren een onderzoek ingesteld, ook hier werd niks gevonden. De bewoners hebben het advies gekregen om de woning de luchten en het alarmnummer nogmaals te bellen als zij later nog wat roken.

Foto’s : Robin Veerman

17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht2 17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht3 17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht4 17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht5

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Onderzoek na fikse brandlucht in woning Borstelgras Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Hulpdiensten hebben donderdagmiddag een onderzoek gehouden in een woning aan de Borstelgras. De bewoners van het pand roken een vreemde lucht die ze niet konden omschrijven. De politie stelde een onderzoek in en vertrouwden de situatie niet, zij hebben dan ook hulp ingeroepen van de brandweer.Brandweerlieden kregen te horen dat er in de woning een vreemde ‘warme’ lucht te ruiken was. De brandweer stelde in het pand een onderzoek in, met een gasmeter en een warmtebeeldcamera werd het pand doorzocht op verdachte metingen/beelden, deze werden niet gevonden.

Omdat in de woning geen oorzaak gevonden werd, werd er ook bij de buren een onderzoek ingesteld, ook hier werd niks gevonden. De bewoners hebben het advies gekregen om de woning de luchten en het alarmnummer nogmaals te bellen als zij later nog wat roken.

Foto’s : Robin Veerman

17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht2 17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht3 17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht4 17-10-13-Buntgras-Spijkenisse-Brandgerucht5

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!