vrijdag, januari 22, 2021

Zoekactie naar inbrekers Buntgras Spijkenisse

Spijkenisse – Donderdagmiddag kreeg de politie een melding van een mogelijke woninginbraak die nog aan de gang was aan de Buntgras. Diverse eenheden van de politie reageerden op de melding om de mogelijke verdachten op te pakken.De signalementen waren niet heel duidelijk, namelijk twee mannen waarvan 1 met een witte jas met een capuchon, de andere een blauwe jas met een capuchon. Op de Buntgras zagen twee agenten een man lopen met een witte jas, deze werd staande gehouden en gefouilleerd. Na controle met de meldkamer bleek het niet te gaan om de verdachte die ze zochten, de man stond dan ook weer snel op vrije voeten.

De politie heeft in de buurt gezocht naar de verdachten maar troffen deze niet aan, heeft u informatie of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto : Robin Veerman.

17-10-13-Borstelgras-Spijkenisse-Inbraak1

Related Articles

ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg