Hulpdiensten starten zoektocht na aantreffen mogelijk stoffelijk overschot Nieuwe Maas Rotterdam

vrijdag 18 oktober 2013 10:30

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmorgen een zoektocht opgestart nadat een visser en bemanning van een schip iets in het water zagen drijven in de Nieuwe maas, dit ter hoogte van de Schiehaven. Omstreeks half 10 werd de melding gedaan, de Havendienst en de politie hebben op het water een onderzoek ingesteld.

Nadat er een uur lang zoekslagen werden gemaakt door de hulpdiensten eindigden zij de zoekactie, in het water werd echter niets meer aangetroffen. Doordat er sprake van mistig weer was werd het zoeken bemoeilijkt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten starten zoektocht na aantreffen mogelijk stoffelijk overschot Nieuwe Maas Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmorgen een zoektocht opgestart nadat een visser en bemanning van een schip iets in het water zagen drijven in de Nieuwe maas, dit ter hoogte van de Schiehaven. Omstreeks half 10 werd de melding gedaan, de Havendienst en de politie hebben op het water een onderzoek ingesteld.

Nadat er een uur lang zoekslagen werden gemaakt door de hulpdiensten eindigden zij de zoekactie, in het water werd echter niets meer aangetroffen. Doordat er sprake van mistig weer was werd het zoeken bemoeilijkt.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!