Medewerkers Kruidvat met mes bedreigd tijdens overval Keizerswaard Rotterdam

vrijdag 18 oktober 2013 22:15

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft vrijdagavond rond 20:30 in winkelcentrum Keizerswaard een filiaal van de Kruidvat overvallen. De man stapte rond 20:30 de winkel binnen en bedreigde de kassamedewerkers met een mes, vervolgens eiste hij geld. Nadat de medewerker achter de kassa een onbekend geldbedrag aan de overvaller gaf sloeg deze op de vlucht.

Na de overval werd direct het signalement van de verdachte verspreid, ook werd direct een Burgernet-actie opgestart. De dader is een blanke man met blond stekeltjes haar. Tijdens de overval droeg de man een grijze sweater met lichtblauwe strepen, ook droeg hij sportschoenen. Indien u iets of iemand heeft gezien wat gelinkt kan worden met de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0800-0011.

Foto’s : IJsselmondenieuws

18-10-13-Keizerswaard-Ridderkerk-Overval-Kruidvat1 18-10-13-Keizerswaard-Ridderkerk-Overval-Kruidvat2

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medewerkers Kruidvat met mes bedreigd tijdens overval Keizerswaard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft vrijdagavond rond 20:30 in winkelcentrum Keizerswaard een filiaal van de Kruidvat overvallen. De man stapte rond 20:30 de winkel binnen en bedreigde de kassamedewerkers met een mes, vervolgens eiste hij geld. Nadat de medewerker achter de kassa een onbekend geldbedrag aan de overvaller gaf sloeg deze op de vlucht.

Na de overval werd direct het signalement van de verdachte verspreid, ook werd direct een Burgernet-actie opgestart. De dader is een blanke man met blond stekeltjes haar. Tijdens de overval droeg de man een grijze sweater met lichtblauwe strepen, ook droeg hij sportschoenen. Indien u iets of iemand heeft gezien wat gelinkt kan worden met de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0800-0011.

Foto’s : IJsselmondenieuws

18-10-13-Keizerswaard-Ridderkerk-Overval-Kruidvat1 18-10-13-Keizerswaard-Ridderkerk-Overval-Kruidvat2

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!