Twee tieners op gestolen brommer aangehouden Vergiliusstraat Rotterdam

vrijdag 18 oktober 2013 05:18
stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg

Rotterdam – Agenten arresteerden donderdagavond omstreeks 21:00 uur op de Vergiliusstraat twee hen bekende tieners die op een gestolen bromfiets reden. De Rotterdammers van 14 en 16 trokken de aandacht van surveillerende agenten doordat zij zonder verlichting reden en geen helmen droegen. Bij controle bleek de bromfiets van diefstal afkomstig te zijn. Tevens bleek de 16-jarige bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Het tweetal is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee tieners op gestolen brommer aangehouden Vergiliusstraat Rotterdam
Schrijver:

 

stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg 

Rotterdam – Agenten arresteerden donderdagavond omstreeks 21:00 uur op de Vergiliusstraat twee hen bekende tieners die op een gestolen bromfiets reden. De Rotterdammers van 14 en 16 trokken de aandacht van surveillerende agenten doordat zij zonder verlichting reden en geen helmen droegen. Bij controle bleek de bromfiets van diefstal afkomstig te zijn. Tevens bleek de 16-jarige bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Het tweetal is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!