Woning ontruimd na brand bij de buren Terbregseweg Rotterdam (video)

vrijdag 18 oktober 2013 03:46

Rotterdam – De brandweer rukte omstreeks half drie in de nacht van donderdag op vrijdag uit voor een woningbrand op de Terbregseweg in Rotterdam. Bewoners hadden gebeld dat er rook via de muren en het dak naar binnen kwam in de twee onder één kap woning. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling in een leegstaande woning. Bij de buren was er geen sprake van brand maar wel veel overlast van de rook.

In de woning lagen ook twee kinderen te slapen. Zij werden opgevangen in een politiebus samen met hun ouders. De brandweer wist het brandje in de leegstaande woning snel te blussen. Het is niet bekend wat er precies in de brand heeft gestaan. Nadat de brand geblust was werden beide woning geventileerd. Het gezin kon weer terug naar hun eigen woning. De eigenaar van de andere woning is in kennis gesteld. Het pand staat al een geruime tijd leeg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs / Video : Wendy van Viegen

18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-6 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-5 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-4 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-3 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-2 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woning ontruimd na brand bij de buren Terbregseweg Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer rukte omstreeks half drie in de nacht van donderdag op vrijdag uit voor een woningbrand op de Terbregseweg in Rotterdam. Bewoners hadden gebeld dat er rook via de muren en het dak naar binnen kwam in de twee onder één kap woning. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling in een leegstaande woning. Bij de buren was er geen sprake van brand maar wel veel overlast van de rook.

In de woning lagen ook twee kinderen te slapen. Zij werden opgevangen in een politiebus samen met hun ouders. De brandweer wist het brandje in de leegstaande woning snel te blussen. Het is niet bekend wat er precies in de brand heeft gestaan. Nadat de brand geblust was werden beide woning geventileerd. Het gezin kon weer terug naar hun eigen woning. De eigenaar van de andere woning is in kennis gesteld. Het pand staat al een geruime tijd leeg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs / Video : Wendy van Viegen

18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-6 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-5 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-4 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-3 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-2 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-1

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!