zaterdag, januari 16, 2021

Woning ontruimd na brand bij de buren Terbregseweg Rotterdam (video)

Rotterdam – De brandweer rukte omstreeks half drie in de nacht van donderdag op vrijdag uit voor een woningbrand op de Terbregseweg in Rotterdam. Bewoners hadden gebeld dat er rook via de muren en het dak naar binnen kwam in de twee onder één kap woning. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling in een leegstaande woning. Bij de buren was er geen sprake van brand maar wel veel overlast van de rook.

In de woning lagen ook twee kinderen te slapen. Zij werden opgevangen in een politiebus samen met hun ouders. De brandweer wist het brandje in de leegstaande woning snel te blussen. Het is niet bekend wat er precies in de brand heeft gestaan. Nadat de brand geblust was werden beide woning geventileerd. Het gezin kon weer terug naar hun eigen woning. De eigenaar van de andere woning is in kennis gesteld. Het pand staat al een geruime tijd leeg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs / Video : Wendy van Viegen

18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-6 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-5 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-4 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-3 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-2 18-10-13-terbregseweg-rotterdam-middelbrand-woning-1

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg