maandag, januari 18, 2021

38-jarige Man aangehouden na opzettelijk aanrijden man na eerdere aanrijding Boszoom Rotterdam

Rotterdam – Een 58-jarige man is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Boszoom. De 58-jarige Rotterdammer wilde oversteken met een 7-jarig meisje waarna een passerend busje het meisje raakte waardoor zij ten val kwam. De 58-jarige man sprak de bestuurder van het busje hierop aan waarna er een ruzie ontstond tussen het tweetal. De bestuurder van het busje stapte weer in zijn busje en reed vervolgens opzettelijk de man aan, vervolgens wou de bestuurder wegvluchten.

Nadat er een melding was gemaakt van de aanrijding hebben diverse eenheden van de politie gezocht naar het busje, deze werd even later getraceerd. De bestuurder van het busje is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 58-jarige man liep diverse verwondingen op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De exacte toedracht van de opzettelijke aanrijding wordt verder onderzoek. De Technische Ongevallen Dienst is samen met de Forensische opsporing ter plaatse geweest om sporen veilig te stellen.

Foto’s : Mark Swager

19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding4 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding3 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding2 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding1

 

Related Articles

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Twee gewonden na ongeluk Bredeweg Moerkapelle

0
Moerkapelle - Op de Bredeweg in Moerkapelle heeft maandagavond een frontale aanrijding plaatsgevonden. Twee personen...

Arrestatieteam treft hennepplantage aan bij aanhouding overvaller in Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - Afgelopen vrijdag 15 januari heeft een arrestatieteam een 49-jarige man aangehouden tijdens een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg