38-jarige Man aangehouden na opzettelijk aanrijden man na eerdere aanrijding Boszoom Rotterdam

zaterdag 19 oktober 2013 19:59

Rotterdam – Een 58-jarige man is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Boszoom. De 58-jarige Rotterdammer wilde oversteken met een 7-jarig meisje waarna een passerend busje het meisje raakte waardoor zij ten val kwam. De 58-jarige man sprak de bestuurder van het busje hierop aan waarna er een ruzie ontstond tussen het tweetal. De bestuurder van het busje stapte weer in zijn busje en reed vervolgens opzettelijk de man aan, vervolgens wou de bestuurder wegvluchten.

Nadat er een melding was gemaakt van de aanrijding hebben diverse eenheden van de politie gezocht naar het busje, deze werd even later getraceerd. De bestuurder van het busje is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 58-jarige man liep diverse verwondingen op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De exacte toedracht van de opzettelijke aanrijding wordt verder onderzoek. De Technische Ongevallen Dienst is samen met de Forensische opsporing ter plaatse geweest om sporen veilig te stellen.

Foto’s : Mark Swager

19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding4 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding3 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding2 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding1

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

38-jarige Man aangehouden na opzettelijk aanrijden man na eerdere aanrijding Boszoom Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 58-jarige man is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Boszoom. De 58-jarige Rotterdammer wilde oversteken met een 7-jarig meisje waarna een passerend busje het meisje raakte waardoor zij ten val kwam. De 58-jarige man sprak de bestuurder van het busje hierop aan waarna er een ruzie ontstond tussen het tweetal. De bestuurder van het busje stapte weer in zijn busje en reed vervolgens opzettelijk de man aan, vervolgens wou de bestuurder wegvluchten.

Nadat er een melding was gemaakt van de aanrijding hebben diverse eenheden van de politie gezocht naar het busje, deze werd even later getraceerd. De bestuurder van het busje is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 58-jarige man liep diverse verwondingen op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De exacte toedracht van de opzettelijke aanrijding wordt verder onderzoek. De Technische Ongevallen Dienst is samen met de Forensische opsporing ter plaatse geweest om sporen veilig te stellen.

Foto’s : Mark Swager

19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding4 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding3 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding2 19-10-13-Boszoom-Rotterdam-Aanrijding1

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!