Action ontruimd na rookontwikkeling in pand Prado Capelle aan den IJssel

zaterdag 19 oktober 2013 16:04

Capelle aan den IJssel – De brandweer heeft zaterdagmiddag de Action die gevestigd zit aan de Prado ontruimd nadat er rookontwikkeling in de winkel hing. In de eerste instantie ging de brandweer ter plaatse om een onderzoek te verrichten, omdat er daadwerkelijk rookontwikkeling zichtbaar was werden nog twee voertuigen ter plaatse gestuurd.

Winkeliers werden tijdelijk ontruimd zodat de brandweer in de Action een onderzoek kon verrichten naar de oorzaak van de rookontwikkeling. Wat de exacte oorzaak is geweest van de rookontwikkeling is niet bekend. Na het onderzoek kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

Twitterfoto’s : @HVCapelle

19-10-13-Prado-Capelle-Brandmelding-Action1

19-10-13-Prado-Capelle-Brandmelding-Action2

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Action ontruimd na rookontwikkeling in pand Prado Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer heeft zaterdagmiddag de Action die gevestigd zit aan de Prado ontruimd nadat er rookontwikkeling in de winkel hing. In de eerste instantie ging de brandweer ter plaatse om een onderzoek te verrichten, omdat er daadwerkelijk rookontwikkeling zichtbaar was werden nog twee voertuigen ter plaatse gestuurd.

Winkeliers werden tijdelijk ontruimd zodat de brandweer in de Action een onderzoek kon verrichten naar de oorzaak van de rookontwikkeling. Wat de exacte oorzaak is geweest van de rookontwikkeling is niet bekend. Na het onderzoek kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

Twitterfoto’s : @HVCapelle

19-10-13-Prado-Capelle-Brandmelding-Action1

19-10-13-Prado-Capelle-Brandmelding-Action2

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!