Bewoners ontdekken brand in voertuig Dragondonk Spijkenisse

zaterdag 19 oktober 2013 00:12

Spijkenisse – Oplettende omwonenden van de Dragondonk hadden om vrijdagnacht 12 uur een brand gespot in een auto. Doordat de brand snel ontdekt werd kon de brandweer snel ingrijpen en daarmee het ergere voorkomen worden. De brand woedde in het motorcompartiment van de auto waar de vlammen goed zichtbaar waren.

Brandweerlieden hadden de brand snel onder controle en meester. De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk kortsluiting. Ondanks het snelle optreden van de brandweer kon flinke schade aan de voorzijde van de auto niet voorkomen worden.

Foto’s : Robin Veerman

19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig4 19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig3 19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig2 19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoners ontdekken brand in voertuig Dragondonk Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Oplettende omwonenden van de Dragondonk hadden om vrijdagnacht 12 uur een brand gespot in een auto. Doordat de brand snel ontdekt werd kon de brandweer snel ingrijpen en daarmee het ergere voorkomen worden. De brand woedde in het motorcompartiment van de auto waar de vlammen goed zichtbaar waren.

Brandweerlieden hadden de brand snel onder controle en meester. De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk kortsluiting. Ondanks het snelle optreden van de brandweer kon flinke schade aan de voorzijde van de auto niet voorkomen worden.

Foto’s : Robin Veerman

19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig4 19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig3 19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig2 19-10-13-Dragondonk-Spijkenisse-Brand-voertuig1

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!