Brandweer treft op weg naar melding gevallen fietsster aan Schollevaartsedreef Capelle aan den IJssel

zaterdag 19 oktober 2013 16:03

Capelle aan den IJssel – Brandweerlieden die zaterdagmiddag met spoed onderweg waren naar een melding aan de Prado hebben op de Schollevaartsedreef een gewonde vrouw aangetroffen. De fietsster kwam door nog onbekende oorzaak ongelukkig ten val op het fietspad.

Omdat er op het moment van het ongeval niemand anders aanwezig was hebben de brandweerlieden eerste hulp verleend totdat een opgeroepen ambulance ter plaatse was gekomen. Nadat ambulancepersoneel de vrouw hebben gecontroleerd is deze voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Nadat de vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis kon de brandweer weer op weg naar hun melding.

Twitterfoto : @HVCapelle

BW8P_2pIYAEZZSz

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer treft op weg naar melding gevallen fietsster aan Schollevaartsedreef Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Brandweerlieden die zaterdagmiddag met spoed onderweg waren naar een melding aan de Prado hebben op de Schollevaartsedreef een gewonde vrouw aangetroffen. De fietsster kwam door nog onbekende oorzaak ongelukkig ten val op het fietspad.

Omdat er op het moment van het ongeval niemand anders aanwezig was hebben de brandweerlieden eerste hulp verleend totdat een opgeroepen ambulance ter plaatse was gekomen. Nadat ambulancepersoneel de vrouw hebben gecontroleerd is deze voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Nadat de vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis kon de brandweer weer op weg naar hun melding.

Twitterfoto : @HVCapelle

BW8P_2pIYAEZZSz

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!