woensdag, januari 20, 2021

Fietser zwaargewond na ongeval Rotterdamsedijk Schiedam

Schiedam – Een man uit Schiedam is zaterdagavond zwaar gewond geraakt bij een aanrijding op de Rotterdamsedijk. De man is met spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 20.00 uur wilde de man vanuit de Van Deventerstraat de Rotterdamsedijk met zijn fiets oversteken. Naast hem reed een busje dat hem voorrang verleende. Toen de man achter het busje vandaan de weg op reed, kwam net een auto over de Rotterdamsedijk rijden. Deze reed de fietser vanaf de zijkant aan. De fietser liep ernstige verwondingen op aan onder meer zijn hoofd.

Het mobiel medisch team kwam dan ook ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is aangehouden door de politie en wordt op het bureau gehoord. De technische ongevallen dienst heeft een onderzoek ingesteld.

Foto’s : WenaFotografie.nl

19-10-13-rotterdamsedijk-schiedam-ernstig-ongeval-1 19-10-13-rotterdamsedijk-schiedam-ernstig-ongeval-2 19-10-13-rotterdamsedijk-schiedam-ernstig-ongeval-3 19-10-13-rotterdamsedijk-schiedam-ernstig-ongeval-4 19-10-13-rotterdamsedijk-schiedam-ernstig-ongeval-5

Related Articles

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Woningen ontruimd na brand in hennepkwekerij Stolpmand Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een nog onbekend aantal woningen op de Stolpmand is woensdagmorgen ontruimd nadat er...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg