Man zwaargewond na sprong uit raam tijdens vluchtpoging Zacharias Jansenstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Zaterdagochtend is een 29-jarige man afkomstig uit het Dominicaanse Republiek ernstig gewond geraakt nadat hij tijdens een vluchtpoging vanaf de tweede verdieping uit het raam sprong. Omstreeks 09:15 gingen agenten naar de woning aan de Zacharias Jansenstraat omdat er een getuigenverklaring opgenomen moest worden van één van de bewoners. In de woning troffen de agenten op het moment dat zij arriveerde zeven mannen aan. Alle aanwezigen werden op dat moment aangehouden nadat de agenten een patroonhouder van een vuurwapen zagen liggen.

Omdat de 29-jarige man het niet zag zitten om mee te gaan naar het politiebureau sprong deze door een raam naar beneden. Eén agent heeft geprobeerd de man tegen te houden, deze kon zelf nog maar net voorkomen dat hij zelf ook naar beneden zou vallen. Andere gealarmeerde eenheden van de politie zagen de man voor hun ogen neervallen op straat, zij hebben direct eerste hulp verleend totdat een opgeroepen ambulance ter plaatse was. Ter plaatse bleek assistentie nodig te zijn waarna een Mobiel medisch Team per traumahelikopter ter plaatse kwam. Uiteindelijk is de man met meerdere complexe botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis, zijn toestand is onbekend.

- Advertisement -

Agenten hebben in de woning een doorzoeking verricht, hierbij werden verdovende middelen en drie handvuurwapens aangetroffen. De recherche neemt de zaak op het moment in onderzoek. De zes andere verdachten in de leeftijd van 23 tot 32 jaar zijn op diverse politiebureaus ingesloten en zullen verhoord worden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Twee Rotterdammers (17 en 28) aangehouden voor explosiedreiging bij woning in Den Haag

Den Haag, Rotterdam - Dinsdagochtend 16 april zijn twee Rotterdammers van 28 en 17 jaar oud aangehouden in...

Auto met diplomatieke kentekenplaten belandt in sloot in Den Haag

Den Haag - Donderdagavond 4 april is een auto met diplomatieke kentekenplaten te water geraakt in een sloot...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...