woensdag, april 21, 2021
11.2 C
Rotterdam
woensdag 21 april 2021

Man zwaargewond na sprong uit raam tijdens vluchtpoging Zacharias Jansenstraat Den Haag

Den Haag – Zaterdagochtend is een 29-jarige man afkomstig uit het Dominicaanse Republiek ernstig gewond geraakt nadat hij tijdens een vluchtpoging vanaf de tweede verdieping uit het raam sprong. Omstreeks 09:15 gingen agenten naar de woning aan de Zacharias Jansenstraat omdat er een getuigenverklaring opgenomen moest worden van één van de bewoners. In de woning troffen de agenten op het moment dat zij arriveerde zeven mannen aan. Alle aanwezigen werden op dat moment aangehouden nadat de agenten een patroonhouder van een vuurwapen zagen liggen.

Omdat de 29-jarige man het niet zag zitten om mee te gaan naar het politiebureau sprong deze door een raam naar beneden. Eén agent heeft geprobeerd de man tegen te houden, deze kon zelf nog maar net voorkomen dat hij zelf ook naar beneden zou vallen. Andere gealarmeerde eenheden van de politie zagen de man voor hun ogen neervallen op straat, zij hebben direct eerste hulp verleend totdat een opgeroepen ambulance ter plaatse was. Ter plaatse bleek assistentie nodig te zijn waarna een Mobiel medisch Team per traumahelikopter ter plaatse kwam. Uiteindelijk is de man met meerdere complexe botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis, zijn toestand is onbekend.

Agenten hebben in de woning een doorzoeking verricht, hierbij werden verdovende middelen en drie handvuurwapens aangetroffen. De recherche neemt de zaak op het moment in onderzoek. De zes andere verdachten in de leeftijd van 23 tot 32 jaar zijn op diverse politiebureaus ingesloten en zullen verhoord worden.

 

Related Articles

Man (39) ernstig gewond door schietpartij Houdringeweg Rotterdam

0
Rotterdam - De man die dinsdagavond 20 april ernstig gewond raakte door een geweldsincident in...

Zoon (27) verdachte van doden vader (62) in woning Oosterse Tuin Rotterdam

0
Rotterdam - Justitie houdt de 27-jarige Brayon M. verantwoordelijk voor de dood van zijn vader...

Jongen (16) uit Heerjansdam kwam om het leven door kogel Rietgors Barendrecht

0
Barendrecht - De 16-jarige jongen uit Heerjansdam die afgelopen weekend om het leven kwam na...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Droog en vrij zonnig op Koningsdag, prima terrasweer erna

Droog en vrij zonnig op Koningsdag, prima terrasweer erna [...]

Politie lost waarschuwingsschot in Crooswijk bij arrestatie

Politie lost waarschuwingsschot in Crooswijk bij arrestatie [...]

'Invallen na onderzoek malafide verhuurbedrijf in Rhoon'

'Invallen na onderzoek malafide verhuurbedrijf in Rhoon' [...]

440 kilo cocaïne onderschept in haven Rotterdam

440 kilo cocaïne onderschept in haven Rotterdam [...]

Directeur Franciscus Gasthuis: dit komt onverantwoord over

Directeur Franciscus Gasthuis: dit komt onverantwoord over [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg