Scooterrijder gewond na botsing met paard Dorpsdijk Rhoon

zaterdag 19 oktober 2013 12:06

Rhoon – Zaterdagochtend is een scooterrijder gewond geraakt nadat deze in botsing kwam met een paard op een fietspad achter de Dorpsdijk. Door nog onbekende oorzaak klapte de scooterrijder achterop het paard en kwam hierdoor ten val.

Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen omdat de man een flinke hoofdwond had opgelopen bij het ongeval. Het paard en het meisje raakte niet gewond bij het ongeval. De scooter van de man liep aanzienlijke schade op, deze is door een omstander meegenomen zodat de bestuurder hem later kan ophalen.

Foto’s : Kevin Schenk

19-10-13-Dorpsdijk-Rhoon-Aanrijding1 19-10-13-Dorpsdijk-Rhoon-Aanrijding2 19-10-13-Dorpsdijk-Rhoon-Aanrijding3

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder gewond na botsing met paard Dorpsdijk Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – Zaterdagochtend is een scooterrijder gewond geraakt nadat deze in botsing kwam met een paard op een fietspad achter de Dorpsdijk. Door nog onbekende oorzaak klapte de scooterrijder achterop het paard en kwam hierdoor ten val.

Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen omdat de man een flinke hoofdwond had opgelopen bij het ongeval. Het paard en het meisje raakte niet gewond bij het ongeval. De scooter van de man liep aanzienlijke schade op, deze is door een omstander meegenomen zodat de bestuurder hem later kan ophalen.

Foto’s : Kevin Schenk

19-10-13-Dorpsdijk-Rhoon-Aanrijding1 19-10-13-Dorpsdijk-Rhoon-Aanrijding2 19-10-13-Dorpsdijk-Rhoon-Aanrijding3

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!