Bewoner nagekeken na brand in keuken Petrarcastraat Rotterdam

zondag 20 oktober 2013 19:54

Rotterdam – In een portiekwoning aan de Petrarcastraat heeft zondagavond een korte maar felle brand gewoed in een keuken. Rond 19:40 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de brand, eenmaal ter plaatse stonden al enkele bewoners buiten. Politieagenten hebben ter plaatse een vrouw geholpen die ook uit haar portiekwoning kwam, zij is door de GGD nog even nagekeken.Door snel optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen, de brand was dan ook snel “meester”. Nadat de brand volledig uit was hebben brandweerlieden de woning en de portiek geventileerd. Bij de brand vielen verder geen gewonden. Hoe de keukenbrand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

20-10-13-Petrarcastraat-Rotterdam-Gebouwbrand1 20-10-13-Petrarcastraat-Rotterdam-Gebouwbrand2 20-10-13-Petrarcastraat-Rotterdam-Gebouwbrand3

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner nagekeken na brand in keuken Petrarcastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een portiekwoning aan de Petrarcastraat heeft zondagavond een korte maar felle brand gewoed in een keuken. Rond 19:40 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de brand, eenmaal ter plaatse stonden al enkele bewoners buiten. Politieagenten hebben ter plaatse een vrouw geholpen die ook uit haar portiekwoning kwam, zij is door de GGD nog even nagekeken.Door snel optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen, de brand was dan ook snel “meester”. Nadat de brand volledig uit was hebben brandweerlieden de woning en de portiek geventileerd. Bij de brand vielen verder geen gewonden. Hoe de keukenbrand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

20-10-13-Petrarcastraat-Rotterdam-Gebouwbrand1 20-10-13-Petrarcastraat-Rotterdam-Gebouwbrand2 20-10-13-Petrarcastraat-Rotterdam-Gebouwbrand3

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!