Bestuurder bestelauto rijdt in op verkeersregelaar Schielandweg Nieuwerkerk aan den IJssel

dinsdag 22 oktober 2013 06:47
politie-logo-1-jeff.jpg

Nieuwerkerk aan den IJssel – Maandagavond heeft een 22-jarige verkeersregelaar de schrik van zijn leven gehad nadat een grijze Volkswagen Caddy bewust op hem in reedt. De verkeersregelaar stond op de Schielandweg ter hoogte van de rotonde toen de bestuurder van de Caddy hem de weg naar Zoetermeer vroeg. Toen de verkeersregelaar uitleg had gegeven over de route werd hij door de bijrijder uitgescholden. Nadat de mannen wegreden naar de afslag van de Zuidplasweg keerde de auto terug en reed in op de verkeersregelaar.


Om niet te worden aangereden sprong de verkeersregelaar weg, hierdoor raakte hij gewond aan zijn hand. De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van het voorval. Beide inzittenden hebben een normaal postuur en een getinte huidskleur. Op het moment van het incident droeg een van de mannen geheel donkere kleding, een had lichte bovenkleding. In de deur van de bestuurderskant zit een deuk.

Indien u iets gezien heeft verzoekt de politie via 0900-8844 contact op te nemen, indien u dit anoniem wilt doen kan dit via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000.)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder bestelauto rijdt in op verkeersregelaar Schielandweg Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Maandagavond heeft een 22-jarige verkeersregelaar de schrik van zijn leven gehad nadat een grijze Volkswagen Caddy bewust op hem in reedt. De verkeersregelaar stond op de Schielandweg ter hoogte van de rotonde toen de bestuurder van de Caddy hem de weg naar Zoetermeer vroeg. Toen de verkeersregelaar uitleg had gegeven over de route werd hij door de bijrijder uitgescholden. Nadat de mannen wegreden naar de afslag van de Zuidplasweg keerde de auto terug en reed in op de verkeersregelaar.


Om niet te worden aangereden sprong de verkeersregelaar weg, hierdoor raakte hij gewond aan zijn hand. De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van het voorval. Beide inzittenden hebben een normaal postuur en een getinte huidskleur. Op het moment van het incident droeg een van de mannen geheel donkere kleding, een had lichte bovenkleding. In de deur van de bestuurderskant zit een deuk.

Indien u iets gezien heeft verzoekt de politie via 0900-8844 contact op te nemen, indien u dit anoniem wilt doen kan dit via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000.)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!