Politie onderzoekt overval op Domino’s Pizza Slotplein Capelle aan den IJssel

dinsdag 22 oktober 2013 22:33

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond een zoekactie gestart naar de dader(s) die een overval pleegde op de Domino’s Pizza aan het Slotplein. Twee getinte daders stapten de winkel in en bedreigden het aanwezige personeel, hierna sloegen zij op de vlucht.Na de overval hebben agenten direct de omgeving uitgekamd opzoek naar de daders, dit heeft op dit moment nog niets opgeleverd. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld bij de pizzeria en neemt verklaringen op van de medewerkers.

Ten tijde van de overval droegen de daders een trainingspak en een bivakmuts, indien u iets gezien heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

22-10-13-overval-slotplein-capelle-1 22-10-13-overval-slotplein-capelle-2 22-10-13-overval-slotplein-capelle-3

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt overval op Domino’s Pizza Slotplein Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond een zoekactie gestart naar de dader(s) die een overval pleegde op de Domino’s Pizza aan het Slotplein. Twee getinte daders stapten de winkel in en bedreigden het aanwezige personeel, hierna sloegen zij op de vlucht.Na de overval hebben agenten direct de omgeving uitgekamd opzoek naar de daders, dit heeft op dit moment nog niets opgeleverd. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld bij de pizzeria en neemt verklaringen op van de medewerkers.

Ten tijde van de overval droegen de daders een trainingspak en een bivakmuts, indien u iets gezien heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

22-10-13-overval-slotplein-capelle-1 22-10-13-overval-slotplein-capelle-2 22-10-13-overval-slotplein-capelle-3

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!