Fietser zwaargewond na eenzijdig ongeval Schaardijk Capelle aan den IJssel

woensdag 23 oktober 2013 00:01

Capelle aan den IJssel – Een fietser is donderdagavond even voor twaalf uur zwaargewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Schaardijk. De fietser, een oudere man kwam door nog onbekende oorzaak ten val. Naast een ambulance is ook een Mobiel Medisch Team ter plaatse gegaan om het slachtoffer te behandelen.


Na stabilisatie door het ambulancepersoneel en een MMT-arts is de man met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de man ten val heeft kunnen komen is niet bekend, onderzocht zal worden of de man onwel is geworden op de fiets.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

23-10-13-Schaardijk-Capelle-Ongeval1 23-10-13-Schaardijk-Capelle-Ongeval2

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser zwaargewond na eenzijdig ongeval Schaardijk Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een fietser is donderdagavond even voor twaalf uur zwaargewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Schaardijk. De fietser, een oudere man kwam door nog onbekende oorzaak ten val. Naast een ambulance is ook een Mobiel Medisch Team ter plaatse gegaan om het slachtoffer te behandelen.


Na stabilisatie door het ambulancepersoneel en een MMT-arts is de man met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de man ten val heeft kunnen komen is niet bekend, onderzocht zal worden of de man onwel is geworden op de fiets.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

23-10-13-Schaardijk-Capelle-Ongeval1 23-10-13-Schaardijk-Capelle-Ongeval2

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!