Politie start klopjacht naar daders poging diefstal scooters Park Waterland Spijkenisse

woensdag 23 oktober 2013 18:05

Hekelingen – De politie is opzoek naar twee jongeren van rond de 17/20 jaar die woensdagmiddag een scooter hebben geprobeerd te stelen in het park Waterland. Wandelaars zagen het tweetal zonder scooter het park in lopen en vervolgens met een scooter weg rennen, de politie werd direct ingeschakeld.Het tweetal hebben in de bosjes aan de Meeldijk geprobeerd te scooter te starten, hier slaagde zij echter niet in. Voordat enkele agenten ter plaatse waren liepen de jongens het park uit richting de wijk Waterland. Na een zoektocht van meerdere agenten in en rondom het park zagen zij het tweetal rijden om een zwarte snorfiets, de politie startte direct een achtervolging maar raakte ze kwijt bij een bruggetje waar de politiewagen niet overheen kon.

Niet veel later werd er in Hekelingen opnieuw een poging gedaan om een scooter te stelen, opnieuw slaagde zijn hier niet in. Zowel de scooter in het park Waterland als in Hekelingen zijn veiliggesteld.

Signalementen : – 2 Jongens van 17/20 jaar

– Donker gekleed, waarvan 1 met een witte pet

Heeft u informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Foto’s : Robin Veerman

23-10-13-ParkWaterland-Spijkenisse-Scoot1 23-10-13-ParkWaterland-Spijkenisse-Scoot2

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie start klopjacht naar daders poging diefstal scooters Park Waterland Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Hekelingen – De politie is opzoek naar twee jongeren van rond de 17/20 jaar die woensdagmiddag een scooter hebben geprobeerd te stelen in het park Waterland. Wandelaars zagen het tweetal zonder scooter het park in lopen en vervolgens met een scooter weg rennen, de politie werd direct ingeschakeld.Het tweetal hebben in de bosjes aan de Meeldijk geprobeerd te scooter te starten, hier slaagde zij echter niet in. Voordat enkele agenten ter plaatse waren liepen de jongens het park uit richting de wijk Waterland. Na een zoektocht van meerdere agenten in en rondom het park zagen zij het tweetal rijden om een zwarte snorfiets, de politie startte direct een achtervolging maar raakte ze kwijt bij een bruggetje waar de politiewagen niet overheen kon.

Niet veel later werd er in Hekelingen opnieuw een poging gedaan om een scooter te stelen, opnieuw slaagde zijn hier niet in. Zowel de scooter in het park Waterland als in Hekelingen zijn veiliggesteld.

Signalementen : – 2 Jongens van 17/20 jaar

– Donker gekleed, waarvan 1 met een witte pet

Heeft u informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Foto’s : Robin Veerman

23-10-13-ParkWaterland-Spijkenisse-Scoot1 23-10-13-ParkWaterland-Spijkenisse-Scoot2

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!