Granaat aangetroffen door verhuizers Desdemonastraat Hoogvliet

donderdag 24 oktober 2013 12:01

Hoogvliet – Donderdagochtend hebben verhuizers  in een woning aan de Desdemonastraat een object aangetroffen wat leek op een explosief, zij hebben direct de politie ingeschakeld. Omdat het niet bekend was of het daadwerkelijk een explosief was kwam een lid van het Team Explosieve Verkenning ter plaatse om het object te onderzoeken.Na een onderzoek in de woning werden twee granaten aangetroffen, een verhuizer die in de woning aan het werk was herinnerde zich dat er een zelfde object in een bouwcontainer voor de deur zou liggen. Uit onderzoek bleek dat de objecten twee oefengranaten en oefenmunitie waren, de politie heeft de objecten in beslag genomen.

Omdat er nog maar enkele mensen in het flat aan de Desdemonastraat wonen hoefde er niemand te worden ontruimd. Het pand staat op de nominatie om gesloopt te worden, dat is de reden geweest waarom er nog maar weinig bewoners zijn.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs       Video volgt..

24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief01 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief02 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief03 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief04 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief05 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief06 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief07 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief10

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Granaat aangetroffen door verhuizers Desdemonastraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Donderdagochtend hebben verhuizers  in een woning aan de Desdemonastraat een object aangetroffen wat leek op een explosief, zij hebben direct de politie ingeschakeld. Omdat het niet bekend was of het daadwerkelijk een explosief was kwam een lid van het Team Explosieve Verkenning ter plaatse om het object te onderzoeken.Na een onderzoek in de woning werden twee granaten aangetroffen, een verhuizer die in de woning aan het werk was herinnerde zich dat er een zelfde object in een bouwcontainer voor de deur zou liggen. Uit onderzoek bleek dat de objecten twee oefengranaten en oefenmunitie waren, de politie heeft de objecten in beslag genomen.

Omdat er nog maar enkele mensen in het flat aan de Desdemonastraat wonen hoefde er niemand te worden ontruimd. Het pand staat op de nominatie om gesloopt te worden, dat is de reden geweest waarom er nog maar weinig bewoners zijn.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs       Video volgt..

24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief01 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief02 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief03 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief04 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief05 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief06 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief07 24-10-13-Desdemonastraat-Hoogvliet-Explosief10

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!