Agent gewond na aanrijding Deltaweg Vlaardingen

vrijdag 25 oktober 2013 00:04

Vlaardingen – Een politieagent is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding op de kruising Deltaweg met de van Beethovensingel. De aanrijding vond plaats tussen een personenauto en een passerende politiebus. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om de inzittenden van beide voertuigen na te kijken, een agent is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie uit een andere regio heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Ten tijde van het onderzoek was de Deltaweg in beide richtingen bereikbaar. Een politietakel heeft een vervangend politievoertuig afgeleverd, de betrokken voertuigen zijn door een berger opgehaald. Na twee uur werd de weg volledig vrijgegeven.

Foto’s : ingezonden MW

25-10-13-Deltaweg-Vlaardingen-Ongeval-FotoMartijn1 25-10-13-Deltaweg-Vlaardingen-Ongeval-FotoMartijn2

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agent gewond na aanrijding Deltaweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een politieagent is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding op de kruising Deltaweg met de van Beethovensingel. De aanrijding vond plaats tussen een personenauto en een passerende politiebus. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om de inzittenden van beide voertuigen na te kijken, een agent is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie uit een andere regio heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Ten tijde van het onderzoek was de Deltaweg in beide richtingen bereikbaar. Een politietakel heeft een vervangend politievoertuig afgeleverd, de betrokken voertuigen zijn door een berger opgehaald. Na twee uur werd de weg volledig vrijgegeven.

Foto’s : ingezonden MW

25-10-13-Deltaweg-Vlaardingen-Ongeval-FotoMartijn1 25-10-13-Deltaweg-Vlaardingen-Ongeval-FotoMartijn2

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!