vrijdag, januari 22, 2021

Woningen ontruimd na brand op dak Frederik van Eedenplaats Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel- Vrijdagmorgen 25 oktober is er aan de Frederik van Eedenplaats een brand ontstaan in een appartementencomplex. Het bleek te gaan om een dakbrand die door derden al was geblust met poederblussers. Dit gebeurde echter in de buurt van een ventilatie-inlaat.Via de ventilatiekanalen zijn dus poeder en rook in woningen terecht gekomen.De ter plaatse gekomen brandweer heeft 13 woningen moeten ontruimen, en daarna nog even na geblust. De woningen zijn gereinigd, en inmiddels weer vrijgegeven. De bewoners zijn tijdelijk opgevangen in een recreatie ruimte.

De brandweer onderzoekt de gevolgen van de brand.

Foto’s : Mark Swager

25-10-13-brand-ventilatiekanaal-capelle-BorderMaker-1 25-10-13-brand-ventilatiekanaal-capelle-BorderMaker-3 25-10-13-brand-ventilatiekanaal-capelle-BorderMaker-4 25-10-13-brand-ventilatiekanaal-capelle-BorderMaker-5 25-10-13-brand-ventilatiekanaal-capelle-BorderMaker-6

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg