Wind trekt boom met wortel en al uit grond Melissantstraat Rotterdam

0

Rotterdam – De brandweer in de regio Rotterdam-Rijnmond heeft het behoorlijk druk met meldingen van stormschade. Dit terwijl de echte storm nog moet komen. Zo was er aan de Melissantstraat een grote boom omgevallen, deze was midden op de weg terecht gekomen. De boom was met wortel en al uit de grond getrokken en blokkeerde de weg voor het verkeer.


Met een kettingzaag heeft de brandweer de boom in meerdere stukken gezaagd en om deze vervolgens deel voor deel van de weg af te halen. Na een half uur was de weg weer vrij voor het verkeer. Naast de omgevallen boom, was ook een straatnaambordje de weg op gewaaid.

Vanaf morgen zal er een zware zuidwesterstorm opsteken wat zorgt voor goede windkracht 10/11. Samen met zware buien en zeer zware windstoten van 120 / 130 km/u zal dit voor veel schade en hinder zorgen.

Foto’s : Robin Veerman

27-10-13-Melissantstraat-Rotterdam-Stormschade1 27-10-13-Melissantstraat-Rotterdam-Stormschade2 27-10-13-Melissantstraat-Rotterdam-Stormschade3 27-10-13-Melissantstraat-Rotterdam-Stormschade4