Auto zwaar beschadigd na omvallen boom Henk Miliusstraat Hoogvliet

maandag 28 oktober 2013 11:54

Hoogvliet – Een auto is maandagochtend in de Henk Miliusstraat zwaar beschadigd nadat een boom omwaaide en vervolgens op de achterkant van de auto viel. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft met een handzaag stukken van de boom gehaald.

Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam had de eigenaar van de auto het voertuig al verplaatst. Nadat de boom door midden werd gezaagd is deze in de berm gelegd, hierna kon de weg worden vrijgegeven.


Foto’s : Kevin Schenk

28-10-13-HenkMiliusstraat-Hoogvliet-Stormschade1 28-10-13-HenkMiliusstraat-Hoogvliet-Stormschade2 28-10-13-HenkMiliusstraat-Hoogvliet-Stormschade3

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto zwaar beschadigd na omvallen boom Henk Miliusstraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Een auto is maandagochtend in de Henk Miliusstraat zwaar beschadigd nadat een boom omwaaide en vervolgens op de achterkant van de auto viel. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft met een handzaag stukken van de boom gehaald.

Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam had de eigenaar van de auto het voertuig al verplaatst. Nadat de boom door midden werd gezaagd is deze in de berm gelegd, hierna kon de weg worden vrijgegeven.


Foto’s : Kevin Schenk

28-10-13-HenkMiliusstraat-Hoogvliet-Stormschade1 28-10-13-HenkMiliusstraat-Hoogvliet-Stormschade2 28-10-13-HenkMiliusstraat-Hoogvliet-Stormschade3

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!