woensdag, januari 27, 2021

Boom met wortel en al uit grond getrokken door wind Prins Alexanderlaan Rotterdam

Rotterdam – Het fietsverkeer aan de Prins Alexanderlaan heeft maandagochtend veel hinder ondervonden nadat er rond 11:00 een grote boom omviel en vervolgens het fietspad blokkeerde. Door de harde wind werd de boom met wortels en al uit de grond getrokken.De brandweer is ter plaatse gekomen om de boom in stukken te zagen, de gemeente zal de stukken later ophalen. Het in stukken zagen van de boom heeft enige tijd in beslag genomen. Vanwege een afzetting moesten voetgangers via de Vasaristraat omlopen, enkele leerlingen van een nabijgelegen school zijn gewaarschuwd nadat zij de afzetting negeerden.

Enkele meters verderop viel een kleinere boom om, deze blokkeerde het fietspad. De brandweer heeft nadat de grote boom opgeruimd was deze boom ook verwijderd, ook zijn direct loshangende takken naar beneden getrokken om gevaar te voorkomen.

Foto’s : Joëy Heijstek

28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen1 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen2 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen3 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen4 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen5 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen6 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen7 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen8 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen11 28-10-13-Vasaristraat-Rotterdam-Boomomgevallen12

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg