Grasmaaier weet nog net te ontsnappen aan omvallende boom Irenestraat Poortugaal

maandag 28 oktober 2013 10:44

Poortugaal – De bestuurder van een grasmaaier is maandagochtend op het nippertje ontsnapt aan een omvallende boom aan de Irenestraat. De bestuurder van de grasmaaier was bezig op een veld nadat er door de harde wind een boom omviel. Deze kon nog net op tijd achteruit rijden om te voorkomen dat hij geraakt werd.De brandweer is ter plaatse gekomen om de boom om te zagen. Nadat de brandweer de boom heeft omgezaagd is de gemeente ter plaatse gekomen om de boom weg te halen.

Foto’s : Kevin Schenk

28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade4 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade6 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade5 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade3 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade2 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade1

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grasmaaier weet nog net te ontsnappen aan omvallende boom Irenestraat Poortugaal
Schrijver:

 

 

Poortugaal – De bestuurder van een grasmaaier is maandagochtend op het nippertje ontsnapt aan een omvallende boom aan de Irenestraat. De bestuurder van de grasmaaier was bezig op een veld nadat er door de harde wind een boom omviel. Deze kon nog net op tijd achteruit rijden om te voorkomen dat hij geraakt werd.De brandweer is ter plaatse gekomen om de boom om te zagen. Nadat de brandweer de boom heeft omgezaagd is de gemeente ter plaatse gekomen om de boom weg te halen.

Foto’s : Kevin Schenk

28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade4 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade6 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade5 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade3 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade2 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade1

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!