zondag, januari 24, 2021

Grasmaaier weet nog net te ontsnappen aan omvallende boom Irenestraat Poortugaal

Poortugaal – De bestuurder van een grasmaaier is maandagochtend op het nippertje ontsnapt aan een omvallende boom aan de Irenestraat. De bestuurder van de grasmaaier was bezig op een veld nadat er door de harde wind een boom omviel. Deze kon nog net op tijd achteruit rijden om te voorkomen dat hij geraakt werd.De brandweer is ter plaatse gekomen om de boom om te zagen. Nadat de brandweer de boom heeft omgezaagd is de gemeente ter plaatse gekomen om de boom weg te halen.

Foto’s : Kevin Schenk

28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade4 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade6 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade5 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade3 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade2 28-10-13-Irenestraat-Poortugaal-Stormschade1

 

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg