Zeven auto’s bedolven onder boom Noordereiland Rotterdam

maandag 28 oktober 2013 14:56

Rotterdam – Maandagmiddag zijn zeven auto’s bedolven onder een omgevallen boom op het Noordereiland. Door de hevige storm viel de boom om en kwam vervolgens op een rij geparkeerde voertuigen terecht. De eigenaren van de auto’s zullen worden ingelicht, de boom zal worden verwijderd. Er raakte bij het incident niemand gewond.

Foto’s : Myrna Sepers

28-10-13-Noordereiland-Rotterdam-Boom1 28-10-13-Noordereiland-Rotterdam-Boom2

 

0 reacties

Zeven auto’s bedolven onder boom Noordereiland Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagmiddag zijn zeven auto’s bedolven onder een omgevallen boom op het Noordereiland. Door de hevige storm viel de boom om en kwam vervolgens op een rij geparkeerde voertuigen terecht. De eigenaren van de auto’s zullen worden ingelicht, de boom zal worden verwijderd. Er raakte bij het incident niemand gewond.

Foto’s : Myrna Sepers

28-10-13-Noordereiland-Rotterdam-Boom1 28-10-13-Noordereiland-Rotterdam-Boom2

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!