zaterdag, januari 16, 2021

19 woningen ontruimd na grote brand in leegstaande school Prins Bernhardstraat Ridderkerk

Ridderkerk – In de nacht van maandag op dinsdag heeft een grote brand een leegstaande school in de Prins Bernhardstraat verwoest. Op het moment dat de opgeroepen brandweer ter plaatse kwam was de brand uitslaand, hierop werd besloten op te schalen naar het sein “Middelbrand”. Uit voorzorg heeft de brandweer 19 woningen in de buurt van het schoolgebouw ontruimd, de bewoners zijn opgevangen.Op advies van de officier van dienst werd er ook opgeschaald naar het sein “Grote Brand”, hierop werden diverse eenheden ter plaatse gestuurd om het vuur te bestrijden. Na ruim drie uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven. De politie zal in samenwerking met de brandweer een nader onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.

Enkele bewoners zijn door de ambulancedienst nagekeken nadat zij rook hadden ingeademd, niemand hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis.

Foto’s : Kevin Schenk

29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand1 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand2 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand3 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand4 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand5 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand6 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand7 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand8 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand9

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg