19 woningen ontruimd na grote brand in leegstaande school Prins Bernhardstraat Ridderkerk

dinsdag 29 oktober 2013 04:48

Ridderkerk – In de nacht van maandag op dinsdag heeft een grote brand een leegstaande school in de Prins Bernhardstraat verwoest. Op het moment dat de opgeroepen brandweer ter plaatse kwam was de brand uitslaand, hierop werd besloten op te schalen naar het sein “Middelbrand”. Uit voorzorg heeft de brandweer 19 woningen in de buurt van het schoolgebouw ontruimd, de bewoners zijn opgevangen.Op advies van de officier van dienst werd er ook opgeschaald naar het sein “Grote Brand”, hierop werden diverse eenheden ter plaatse gestuurd om het vuur te bestrijden. Na ruim drie uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven. De politie zal in samenwerking met de brandweer een nader onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.

Enkele bewoners zijn door de ambulancedienst nagekeken nadat zij rook hadden ingeademd, niemand hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis.

Foto’s : Kevin Schenk

29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand1 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand2 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand3 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand4 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand5 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand6 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand7 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand8 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand9

 

0 reacties

19 woningen ontruimd na grote brand in leegstaande school Prins Bernhardstraat Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – In de nacht van maandag op dinsdag heeft een grote brand een leegstaande school in de Prins Bernhardstraat verwoest. Op het moment dat de opgeroepen brandweer ter plaatse kwam was de brand uitslaand, hierop werd besloten op te schalen naar het sein “Middelbrand”. Uit voorzorg heeft de brandweer 19 woningen in de buurt van het schoolgebouw ontruimd, de bewoners zijn opgevangen.Op advies van de officier van dienst werd er ook opgeschaald naar het sein “Grote Brand”, hierop werden diverse eenheden ter plaatse gestuurd om het vuur te bestrijden. Na ruim drie uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven. De politie zal in samenwerking met de brandweer een nader onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.

Enkele bewoners zijn door de ambulancedienst nagekeken nadat zij rook hadden ingeademd, niemand hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis.

Foto’s : Kevin Schenk

29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand1 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand2 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand3 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand4 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand5 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand6 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand7 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand8 29-10-13-PrinsBernhardstraat-Ridderkerk-Brand9

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!