53-jarige man verzint straatroof Kinderdijk Middelburg

dinsdag 29 oktober 2013 03:51

Middelburg – Een 53-jarige man meldde in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 oktober rond 00:25 een straatroof bij de politie. De man zou zijn beroofd van zijn smartphone en portemonnee op de Kinderdijk. Tijdens de overval zou de 53-jarige man zijn bedreigd met een handvuurwapen.Na de “straatroof” startte de recherche direct een onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat de man niet beroofd is en het verhaal verzonnen heeft. Tijdens een huiszoeking in de woning van de 53-jarige man werd de portemonnee en smartphone teruggevonden, de man heeft een valse melding gedaan.

In overleg met Justitie bekijkt de politie welke gevolgen dit voor de man heeft.

 

0 reacties

53-jarige man verzint straatroof Kinderdijk Middelburg
Schrijver:

 

 

Middelburg – Een 53-jarige man meldde in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 oktober rond 00:25 een straatroof bij de politie. De man zou zijn beroofd van zijn smartphone en portemonnee op de Kinderdijk. Tijdens de overval zou de 53-jarige man zijn bedreigd met een handvuurwapen.Na de “straatroof” startte de recherche direct een onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat de man niet beroofd is en het verhaal verzonnen heeft. Tijdens een huiszoeking in de woning van de 53-jarige man werd de portemonnee en smartphone teruggevonden, de man heeft een valse melding gedaan.

In overleg met Justitie bekijkt de politie welke gevolgen dit voor de man heeft.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!