Fietser zwaargewond na aanrijding Westhavenplaats Vlaardingen

dinsdag 29 oktober 2013 16:15

Vlaardingen – Een fietser is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een aanrijding op de Westhavenplaats. Het slachtoffer stak tussen twee auto’s over, tijdens het fietsen werd de man door een tegenligger schept. Omdat de man ernstige verwondingen opliep bij het ongeval is een Mobiel medisch Team per traumahelikopter ter plaatse gekomen.Na stabilisatie door een MMT-arts en het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Wenafotografie.nl

29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval1 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval2 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval3 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval4 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval5 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval6

 

0 reacties

Fietser zwaargewond na aanrijding Westhavenplaats Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een fietser is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een aanrijding op de Westhavenplaats. Het slachtoffer stak tussen twee auto’s over, tijdens het fietsen werd de man door een tegenligger schept. Omdat de man ernstige verwondingen opliep bij het ongeval is een Mobiel medisch Team per traumahelikopter ter plaatse gekomen.Na stabilisatie door een MMT-arts en het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Wenafotografie.nl

29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval1 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval2 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval3 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval4 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval5 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval6

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!