vrijdag, januari 22, 2021

Fietser zwaargewond na aanrijding Westhavenplaats Vlaardingen

Vlaardingen – Een fietser is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een aanrijding op de Westhavenplaats. Het slachtoffer stak tussen twee auto’s over, tijdens het fietsen werd de man door een tegenligger schept. Omdat de man ernstige verwondingen opliep bij het ongeval is een Mobiel medisch Team per traumahelikopter ter plaatse gekomen.Na stabilisatie door een MMT-arts en het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Wenafotografie.nl

29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval1 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval2 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval3 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval4 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval5 29-10-13-Westhavenplaats-Vlaardingen-Ongeval6

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg