Veel schade en gewonde na fikse aanrijding Endenhout Hoogvliet

dinsdag 29 oktober 2013 23:36

Hoogvliet – Twee auto’s hebben dinsdagavond een fikse schade opgelopen na een aanrijding op het Endenhout. Na het ongeval is de passagier van een van de auto’s gewond geraakt, zij is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.Nadat de bestuurder van een van de auto’s verhoord was door de politie is deze zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan. Bij beide bestuurders hebben agenten een blaastest afgenomen, een voorrangsfout is waarschijnlijk de oorzaak geweest van het ongeval.

De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval, hieruit zal moeten blijken wat de exacte oorzaak van het ongeval is geweest.

Foto’s : Kevin Schenk

29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding1 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding2 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding3 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding4 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding5

 

0 reacties

Veel schade en gewonde na fikse aanrijding Endenhout Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Twee auto’s hebben dinsdagavond een fikse schade opgelopen na een aanrijding op het Endenhout. Na het ongeval is de passagier van een van de auto’s gewond geraakt, zij is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.Nadat de bestuurder van een van de auto’s verhoord was door de politie is deze zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan. Bij beide bestuurders hebben agenten een blaastest afgenomen, een voorrangsfout is waarschijnlijk de oorzaak geweest van het ongeval.

De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval, hieruit zal moeten blijken wat de exacte oorzaak van het ongeval is geweest.

Foto’s : Kevin Schenk

29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding1 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding2 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding3 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding4 29-10-13-Endenhout-Hoogvliet-Aanrijding5

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!