Voetganger gewond na aanrijding Heemraadlaan Spijkenisse

dinsdag 29 oktober 2013 19:54

Spijkenisse – Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt tijdens het oversteken bij een rotonde aan de Heemraadlaan. Terwijl de vrouw aan het oversteken was werd zij op het zebrapad geschept. Door de klap van de aanrijding kwam de vrouw enkele meters verderop terecht.Het ambulancepersoneel heeft de vrouw behandeld en met onbekende klachten naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de bestuurder van de auto gehoord.

Foto’s : Robin Veerman

29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding1 29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding2 29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding3 29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding4

 

0 reacties

Voetganger gewond na aanrijding Heemraadlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt tijdens het oversteken bij een rotonde aan de Heemraadlaan. Terwijl de vrouw aan het oversteken was werd zij op het zebrapad geschept. Door de klap van de aanrijding kwam de vrouw enkele meters verderop terecht.Het ambulancepersoneel heeft de vrouw behandeld en met onbekende klachten naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de bestuurder van de auto gehoord.

Foto’s : Robin Veerman

29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding1 29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding2 29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding3 29-10-13-Heemraadlaan-Spijkenisse-Aanrijding4

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!