Man (22) overleden na achtervolging Erasmusweg Den Haag

woensdag 30 oktober 2013 12:48
Stockfoto-Joey-Politie-Buffer2.jpg

Den Haag – Een 22-jarige man is op de Erasmusweg om het leven gekomen na een achtervolging met de politie. De 22-jarige man zat achter op een scooter die tijdens een achtervolging in botsing kwam met een politieauto. De bestuurder van de scooter, een 25-jarige man raakte zwaargewond. Rond 02:00 zagen agenten de scooter zonder kenteken rijden, de twee opzittende reden met een hoge snelheid en hadden geen helm op.Toen de opzittende het stopteken van de politie negeerden gingen zij ervandoor. Op de Erasmusweg eindigde de achtervolging nadat de opzittende tegen een politiewagen botsten. Na stabilisatie van ter plaatse gekomen ambulancepersoneel zijn beide mannen overgebracht naar het ziekenhuis. De 22-jarige bijrijder overleed later aan zijn verwondingen. De bestuurder van de scooter ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Inmiddels is de Rijksrecherche een onderzoek gestart.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (22) overleden na achtervolging Erasmusweg Den Haag
Schrijver:

 

Stockfoto-Joey-Politie-Buffer2.jpg 

Den Haag – Een 22-jarige man is op de Erasmusweg om het leven gekomen na een achtervolging met de politie. De 22-jarige man zat achter op een scooter die tijdens een achtervolging in botsing kwam met een politieauto. De bestuurder van de scooter, een 25-jarige man raakte zwaargewond. Rond 02:00 zagen agenten de scooter zonder kenteken rijden, de twee opzittende reden met een hoge snelheid en hadden geen helm op.Toen de opzittende het stopteken van de politie negeerden gingen zij ervandoor. Op de Erasmusweg eindigde de achtervolging nadat de opzittende tegen een politiewagen botsten. Na stabilisatie van ter plaatse gekomen ambulancepersoneel zijn beide mannen overgebracht naar het ziekenhuis. De 22-jarige bijrijder overleed later aan zijn verwondingen. De bestuurder van de scooter ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Inmiddels is de Rijksrecherche een onderzoek gestart.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!