Man (22) overleden na achtervolging Erasmusweg Den Haag
via

 

Stockfoto-Joey-Politie-Buffer2.jpg

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Den Haag – Een 22-jarige man is op de Erasmusweg om het leven gekomen na een achtervolging met de politie. De 22-jarige man zat achter op een scooter die tijdens een achtervolging in botsing kwam met een politieauto. De bestuurder van de scooter, een 25-jarige man raakte zwaargewond. Rond 02:00 zagen agenten de scooter zonder kenteken rijden, de twee opzittende reden met een hoge snelheid en hadden geen helm op.Toen de opzittende het stopteken van de politie negeerden gingen zij ervandoor. Op de Erasmusweg eindigde de achtervolging nadat de opzittende tegen een politiewagen botsten. Na stabilisatie van ter plaatse gekomen ambulancepersoneel zijn beide mannen overgebracht naar het ziekenhuis. De 22-jarige bijrijder overleed later aan zijn verwondingen. De bestuurder van de scooter ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Inmiddels is de Rijksrecherche een onderzoek gestart.

 

Man (22) overleden na achtervolging Erasmusweg Den Haag
Schrijver:

 

Stockfoto-Joey-Politie-Buffer2.jpg 

Den Haag – Een 22-jarige man is op de Erasmusweg om het leven gekomen na een achtervolging met de politie. De 22-jarige man zat achter op een scooter die tijdens een achtervolging in botsing kwam met een politieauto. De bestuurder van de scooter, een 25-jarige man raakte zwaargewond. Rond 02:00 zagen agenten de scooter zonder kenteken rijden, de twee opzittende reden met een hoge snelheid en hadden geen helm op.Toen de opzittende het stopteken van de politie negeerden gingen zij ervandoor. Op de Erasmusweg eindigde de achtervolging nadat de opzittende tegen een politiewagen botsten. Na stabilisatie van ter plaatse gekomen ambulancepersoneel zijn beide mannen overgebracht naar het ziekenhuis. De 22-jarige bijrijder overleed later aan zijn verwondingen. De bestuurder van de scooter ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Inmiddels is de Rijksrecherche een onderzoek gestart.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...