Man (57) komt om het leven na bedrijfsongeval Daltonstraat Zwijndrecht

donderdag 31 oktober 2013 19:46

Zwijndrecht – Bij een ongeval bij een hoveniersbedrijf in Zwijndrecht is donderdagmiddag een 57-jarige man uit Zwijndrecht om het leven gekomen. De politie en de arbeidsinspectie onderzoeken de toedracht van het ongeval.

Rond half drie ’s middags ontving de politie een melding van een reanimatie op een bedrijventerrein aan de Daltonstraat in Zwijndrecht. Bij aankomst bleek het slachtoffer onder een hefinstallatie (bedoeld om vrachtwagens mee te laden en te lossen) beklemd te zitten. Toegesnelde hulpverleners probeerden het leven van de man nog te redden, maar eerste hulp mocht niet meer baten.

De politie en de arbeidsinspectie onderzoeken hoe de man om het leven is gekomen. Dit onderzoek wordt bemoeilijkt door het feit dat er geen getuigen zijn van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (57) komt om het leven na bedrijfsongeval Daltonstraat Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Bij een ongeval bij een hoveniersbedrijf in Zwijndrecht is donderdagmiddag een 57-jarige man uit Zwijndrecht om het leven gekomen. De politie en de arbeidsinspectie onderzoeken de toedracht van het ongeval.

Rond half drie ’s middags ontving de politie een melding van een reanimatie op een bedrijventerrein aan de Daltonstraat in Zwijndrecht. Bij aankomst bleek het slachtoffer onder een hefinstallatie (bedoeld om vrachtwagens mee te laden en te lossen) beklemd te zitten. Toegesnelde hulpverleners probeerden het leven van de man nog te redden, maar eerste hulp mocht niet meer baten.

De politie en de arbeidsinspectie onderzoeken hoe de man om het leven is gekomen. Dit onderzoek wordt bemoeilijkt door het feit dat er geen getuigen zijn van het ongeval.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!