Man (57) komt om het leven na bedrijfsongeval Daltonstraat Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – Bij een ongeval bij een hoveniersbedrijf in Zwijndrecht is donderdagmiddag een 57-jarige man uit Zwijndrecht om het leven gekomen. De politie en de arbeidsinspectie onderzoeken de toedracht van het ongeval.

Rond half drie ’s middags ontving de politie een melding van een reanimatie op een bedrijventerrein aan de Daltonstraat in Zwijndrecht. Bij aankomst bleek het slachtoffer onder een hefinstallatie (bedoeld om vrachtwagens mee te laden en te lossen) beklemd te zitten. Toegesnelde hulpverleners probeerden het leven van de man nog te redden, maar eerste hulp mocht niet meer baten.

- Advertisement -

De politie en de arbeidsinspectie onderzoeken hoe de man om het leven is gekomen. Dit onderzoek wordt bemoeilijkt door het feit dat er geen getuigen zijn van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vermiste vrouw gevonden in kist in woning Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een vermiste vrouw is zaterdagdagochtend 20 januari aangetroffen in een woning. Ze werd in slechte gezondheid...

Bewoner gewond na overval Lauwers Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een bewoner is maandagmorgen gewond geraakt toen deze werd overvallen in zijn eigen woning aan de...

Overval op tankstation Ringdijk Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een tankstation aan de Ringdijk in Zwijndrecht is maandagmorgen rond 06.20 uur overvallen. Het personeel werd...

Explosie bij woning Koninginneweg Zwijndrecht

Zwijndrecht - Rond 04.00 uur is afgelopen nacht een explosief bij de voordeur van een woning aan de...