Man (75) zwaargewond na ongeval met scootmobiel Schiedamseweg Rotterdam

donderdag 31 oktober 2013 13:26

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een automobilist en een 75-jarige man op een scootmobiel is donderdagmorgen een zwaargewonde gevallen. Het slachtoffer werd op een zebrapad geraakt door een auto en kwam ongelukkig ten val. Brandweermannen die toevallig in de buurt waren gingen direct over op reanimatie. Na reanimatie is de man met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval heeft de man in ieder geval een forse hoofdwond opgelopen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd. Hoe het nu met de man gaat is eveneens onbekend.

Foto : Wijkagent Yildiz

31-10-13-schiedamseweg-ongeval

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (75) zwaargewond na ongeval met scootmobiel Schiedamseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een automobilist en een 75-jarige man op een scootmobiel is donderdagmorgen een zwaargewonde gevallen. Het slachtoffer werd op een zebrapad geraakt door een auto en kwam ongelukkig ten val. Brandweermannen die toevallig in de buurt waren gingen direct over op reanimatie. Na reanimatie is de man met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval heeft de man in ieder geval een forse hoofdwond opgelopen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd. Hoe het nu met de man gaat is eveneens onbekend.

Foto : Wijkagent Yildiz

31-10-13-schiedamseweg-ongeval

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!