Vrouw (20) mishandeld tijdens hardlopen in Maassluis
via

 

politie-logo-1-jeff.jpg

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...

Maassluis – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis. Een 20-jarige vrouw was rond half tien woensdagavond aan het hardlopen op een pad langs de Nieuwe Waterweg toen ze plotseling werd aangevallen door een nog onbekende getinte man. Ze werd door de man aan haar haren getrokken en kreeg een kopstoot en werd getrapt. Door de mishandeling raakte het slachtoffer buiten kennis maar kwam korte tijd later weer bij.

De vrouw belde een kennis die haar opzocht en zich over haar ontfermde. Het is niet bekend waar de mishandeling zich precies plaatsvond en de politie is dan ook op zoek naar getuigen van de mishandeling. Men kan bellen met 0900-8844 om contact op te nemen met de recherche van het district Waterweg-Noord.

Signalement van de man :

  • Donkere huidskleur (mogelijk Antilliaans)
  • Een zwarte trui
  • Een rode trainingsbroek
  • Leek alsof de man dronken was.

Weet u meer? Neem dan contact op met de politie.

 

Vrouw (20) mishandeld tijdens hardlopen in Maassluis
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 

Maassluis – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis. Een 20-jarige vrouw was rond half tien woensdagavond aan het hardlopen op een pad langs de Nieuwe Waterweg toen ze plotseling werd aangevallen door een nog onbekende getinte man. Ze werd door de man aan haar haren getrokken en kreeg een kopstoot en werd getrapt. Door de mishandeling raakte het slachtoffer buiten kennis maar kwam korte tijd later weer bij.

De vrouw belde een kennis die haar opzocht en zich over haar ontfermde. Het is niet bekend waar de mishandeling zich precies plaatsvond en de politie is dan ook op zoek naar getuigen van de mishandeling. Men kan bellen met 0900-8844 om contact op te nemen met de recherche van het district Waterweg-Noord.

Signalement van de man :

  • Donkere huidskleur (mogelijk Antilliaans)
  • Een zwarte trui
  • Een rode trainingsbroek
  • Leek alsof de man dronken was.

Weet u meer? Neem dan contact op met de politie.

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...