Vrouw (20) mishandeld tijdens hardlopen in Maassluis

donderdag 31 oktober 2013 10:30
politie-logo-1-jeff.jpg

Maassluis – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis. Een 20-jarige vrouw was rond half tien woensdagavond aan het hardlopen op een pad langs de Nieuwe Waterweg toen ze plotseling werd aangevallen door een nog onbekende getinte man. Ze werd door de man aan haar haren getrokken en kreeg een kopstoot en werd getrapt. Door de mishandeling raakte het slachtoffer buiten kennis maar kwam korte tijd later weer bij.

De vrouw belde een kennis die haar opzocht en zich over haar ontfermde. Het is niet bekend waar de mishandeling zich precies plaatsvond en de politie is dan ook op zoek naar getuigen van de mishandeling. Men kan bellen met 0900-8844 om contact op te nemen met de recherche van het district Waterweg-Noord.

Signalement van de man :

  • Donkere huidskleur (mogelijk Antilliaans)
  • Een zwarte trui
  • Een rode trainingsbroek
  • Leek alsof de man dronken was.

Weet u meer? Neem dan contact op met de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (20) mishandeld tijdens hardlopen in Maassluis
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 

Maassluis – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis. Een 20-jarige vrouw was rond half tien woensdagavond aan het hardlopen op een pad langs de Nieuwe Waterweg toen ze plotseling werd aangevallen door een nog onbekende getinte man. Ze werd door de man aan haar haren getrokken en kreeg een kopstoot en werd getrapt. Door de mishandeling raakte het slachtoffer buiten kennis maar kwam korte tijd later weer bij.

De vrouw belde een kennis die haar opzocht en zich over haar ontfermde. Het is niet bekend waar de mishandeling zich precies plaatsvond en de politie is dan ook op zoek naar getuigen van de mishandeling. Men kan bellen met 0900-8844 om contact op te nemen met de recherche van het district Waterweg-Noord.

Signalement van de man :

  • Donkere huidskleur (mogelijk Antilliaans)
  • Een zwarte trui
  • Een rode trainingsbroek
  • Leek alsof de man dronken was.

Weet u meer? Neem dan contact op met de politie.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!