Vrouw uit auto geslingerd na ernstig ongeluk op de A16 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Donderdagavond heeft het verkeer op de A16 veel hinder gehad vanwege een ernstig ongeluk. Rond half 5 gebeurde een zwaar ongeluk op de A16 nabij het knooppunt Ridderkerk-Zuid. Een vrouw werd daarbij uit de auto geslingerd en raakte hierbij zwaargewond.

- Advertisement -

Zowel de brandweer als de traumahelikopter kwamen ter plaatse om (medische) hulp te bieden. De vrouw is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie sloot een stuk van de snelweg af vanwege onderzoek, dit leidde tot veel hinder op de 16 en de A20.

Pas om 8 uur in de avond werd de A16 vrijgegeven voor het verkeer.
Foto | Jerry Lussenburg, www.ijsselmondenieuws.nl |

aanrijding-A16-ridderkerk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd