Auto raakt te water bij ongeval Keurmeesterstraat Ridderkerk

vrijdag 1 november 2013 16:44

Ridderkerk – Bij een ongeval in de Keurmeesterstraat is een automobilist vrijdagmiddag met zijn auto in het water gekomen. De hulpdiensten werden kort voor 16:30 gealarmeerd voor het ongeval, omdat al snel duidelijk werd dat er een auto te water was geraakt werd een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse gestuurd.Naast het Mobiel Medisch Team kwam ook de brandweer met duikers ter plaatse, zij hebben in het water nog gezocht naar eventuele inzittende, de bestuurder van het voertuig bleek al uit het water te zijn. Na stabilisatie is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het voertuig te water heeft kunnen raken zal worden uitgezocht.

Twitterfoto’s : @Leroyy__ & @Petervr290

BX_1Fr7IIAA5GTS BX_4DRiIEAEUsbi BX_5vujIAAAPO6T BX_199qIgAAfFXc BX_x2YRIAAArHoa BX_yh3lIgAAL036

 

0 reacties

Auto raakt te water bij ongeval Keurmeesterstraat Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Bij een ongeval in de Keurmeesterstraat is een automobilist vrijdagmiddag met zijn auto in het water gekomen. De hulpdiensten werden kort voor 16:30 gealarmeerd voor het ongeval, omdat al snel duidelijk werd dat er een auto te water was geraakt werd een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse gestuurd.Naast het Mobiel Medisch Team kwam ook de brandweer met duikers ter plaatse, zij hebben in het water nog gezocht naar eventuele inzittende, de bestuurder van het voertuig bleek al uit het water te zijn. Na stabilisatie is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het voertuig te water heeft kunnen raken zal worden uitgezocht.

Twitterfoto’s : @Leroyy__ & @Petervr290

BX_1Fr7IIAA5GTS BX_4DRiIEAEUsbi BX_5vujIAAAPO6T BX_199qIgAAfFXc BX_x2YRIAAArHoa BX_yh3lIgAAL036

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!