Dode (19) na ernstig ongeval Tilsedijk Stad aan ’t Haringvliet

Date:

Deel bericht:

Stad aan ’t Haringvliet – Bij een ernstig ongeval op Tilsedijk is een 19-jarige man uit Doorn om het leven gekomen. De bestuurders van een personenvoertuig en een bestelbusje kwamen met elkaar in botsing door een nog onbekende oorzaak. Het busje ramde de auto volop in de zijkant waarna de bestuurder bekneld kwam te zitten.

Direct rukten de brandweer en het Mobiel Medisch Team uit voor de hulpverlening aan de slachtoffers. Helaas bleek alle hulp voor niets waarop het slachtoffer ter plekke overleed aan zijn verwondingen. De bestuurder kwam er nagenoeg ongeschonden vanaf. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De brandweer zal de bestuurder op een later tijdstip uit het wrak halen.

- Advertisement -

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs


IMG_0093k IMG_0095k IMG_0096k IMG_0101k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd