Glazenwasser zwaargewond na val van ladder ’t Kerkestuk Reeuwijk

vrijdag 1 november 2013 12:50

Reeuwijk – Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten kort voor 12:30 gealarmeerd voor een incident op ’t Kerkestuk, omdat het niet bekend was wat er aan de hand was vloog ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter uit. Eenmaal ter plaatse bleek een glazenwasser vanaf zijn ladder naar beneden te zijn gevallen. Na lange stabilisatie is het slachtoffer onder spoedbegeleiding overgebracht naar het UMC in Utrecht. Diverse wegen richting het ziekenhuis werden vanwege het transport afgesloten zodat het slachtoffer zo snel mogelijk in het ziekenhuis kon arriveren. De traumahelikopter die op de Broekweide geland was trok veel bekijks van winkelend publiek en leerlingen van een tegenover gelegen basisschool.

Foto’s : Marco van Bemmel

Reeuwijk RWK (3) [1600x1200] Reeuwijk RWK (8) [1600x1200] Reeuwijk RWK (20) [1600x1200] Reeuwijk RWK (34) [1600x1200]

 

0 reacties

Glazenwasser zwaargewond na val van ladder ’t Kerkestuk Reeuwijk
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten kort voor 12:30 gealarmeerd voor een incident op ’t Kerkestuk, omdat het niet bekend was wat er aan de hand was vloog ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter uit. Eenmaal ter plaatse bleek een glazenwasser vanaf zijn ladder naar beneden te zijn gevallen. Na lange stabilisatie is het slachtoffer onder spoedbegeleiding overgebracht naar het UMC in Utrecht. Diverse wegen richting het ziekenhuis werden vanwege het transport afgesloten zodat het slachtoffer zo snel mogelijk in het ziekenhuis kon arriveren. De traumahelikopter die op de Broekweide geland was trok veel bekijks van winkelend publiek en leerlingen van een tegenover gelegen basisschool.

Foto’s : Marco van Bemmel

Reeuwijk RWK (3) [1600x1200] Reeuwijk RWK (8) [1600x1200] Reeuwijk RWK (20) [1600x1200] Reeuwijk RWK (34) [1600x1200]

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!