maandag, januari 25, 2021

Inzet lokvoertuigen levert 28 aanhoudingen op Zuidplein Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft de afgelopen periode 28 aanhoudingen verricht nadat zij lokvoertuigen op het Zuidplein hadden ingezet om dieven op heterdaad aan te houden. Rondom het Zuidplein werden scooters en fietsen ingezet om het aantal diefstallen hiervan terug te dringen.
Zeven dagen per week observeert de politie in Rotterdam de lokvoertuigen continue. Het observeren vergroot de kans op het heterdaad aanhouden van een verdachte. Op onzichtbare wijze worden de lokvoertuigen voorzien van diverse apparatuur, vervolgens worden zij op wisselende locaties in Rotterdam geplaatst.
De plekken waarop de lokvoertuigen staan worden geanalyseerd op het aantal aangiften wat bij de politie gedaan wordt. Indien u slachtoffer bent geworden van diefstal adviseert de politie altijd aangifte te doen bij de politie. Via www.politie.nl kunt u advies vinden over de beste manier van aangifte doen, ook kunt u bellen met 0900-8844.

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg