Pizzabezorger gewond na aanrijding met auto Digna Johannaweg Hoogvliet

vrijdag 1 november 2013 22:20

Hoogvliet – Op de Digna Johannaweg is vrijdagavond een pizzabezorger gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Door nog onbekende oorzaak kwam de pizzabezorger in botsing met een passerende auto, omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend tot de aankomst van hulpverleners.
Na stabilisatie door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is de scooterrijder met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter is teruggebracht bij de pizzeria waar de bezorger voor aan het werk was. De politie heeft de verklaring van de automobilist opgenomen, deze mocht hierna zijn weg vervolgen.

Foto’s : Kevin Schenk

DSC_3063 DSC_3064 DSC_3068

 

0 reacties

Pizzabezorger gewond na aanrijding met auto Digna Johannaweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Op de Digna Johannaweg is vrijdagavond een pizzabezorger gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Door nog onbekende oorzaak kwam de pizzabezorger in botsing met een passerende auto, omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend tot de aankomst van hulpverleners.
Na stabilisatie door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is de scooterrijder met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter is teruggebracht bij de pizzeria waar de bezorger voor aan het werk was. De politie heeft de verklaring van de automobilist opgenomen, deze mocht hierna zijn weg vervolgen.

Foto’s : Kevin Schenk

DSC_3063 DSC_3064 DSC_3068

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!