woensdag, januari 27, 2021

Verkeersinfarct door ongeval met vrachtwagen Brienenoordbrug A16 Rotterdam

Rotterdam – Door een ongeval tussen een vrachtwagen geladen met betonpalen en een busje is vrijdagmiddag een verkeerschaos ontstaan. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding tussen een bestelbusje en de vrachtwagen. Door het ongeval werden twee rijstroken in de Richting van Den Haag/Utrecht afgesloten voor het verkeer.

De brandweer en ambulance rukte uit voor het ongeval. Hun inzet bleek echter niet nodig omdat er alleen sprake was van materiele schade. Door het ongeval werd op een begeven moment de hoofdrijbaan in de richting van Terbregseplein afgesloten voor het verkeer. In de omgeving stonden tientallen kilometers file. Niet alleen op de snelwegen maar ook op de omliggende wegen. Automobilisteren die dachten om te rijden kwamen in de problemen in het centrum van Rotterdam.

Bij het ongeval is vermoedelijk een wit busje betrokken geweest. De politie is op zoek naar getuigen of de bestuurder van het busje. Het busje heeft mogelijk niets gemerkt van het ongeval en is doorgereden. Door het ongeval moest de vangrail en het wegdek worden gerepareerd. Dit moest helaas precies in de spitstijd gebeuren. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Related Articles

Uitslaande brand restaurant Plaswijckpark Ringdijk Rotterdam

0
Rotterdam - In het theater van Plaswijckpark aan de Ringdijk in Rotterdam is woensdagavond een...

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,270FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg