Verkeersinfarct door ongeval met vrachtwagen Brienenoordbrug A16 Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Door een ongeval tussen een vrachtwagen geladen met betonpalen en een busje is vrijdagmiddag een verkeerschaos ontstaan. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding tussen een bestelbusje en de vrachtwagen. Door het ongeval werden twee rijstroken in de Richting van Den Haag/Utrecht afgesloten voor het verkeer.

De brandweer en ambulance rukte uit voor het ongeval. Hun inzet bleek echter niet nodig omdat er alleen sprake was van materiele schade. Door het ongeval werd op een begeven moment de hoofdrijbaan in de richting van Terbregseplein afgesloten voor het verkeer. In de omgeving stonden tientallen kilometers file. Niet alleen op de snelwegen maar ook op de omliggende wegen. Automobilisteren die dachten om te rijden kwamen in de problemen in het centrum van Rotterdam.

- Advertisement -

Bij het ongeval is vermoedelijk een wit busje betrokken geweest. De politie is op zoek naar getuigen of de bestuurder van het busje. Het busje heeft mogelijk niets gemerkt van het ongeval en is doorgereden. Door het ongeval moest de vangrail en het wegdek worden gerepareerd. Dit moest helaas precies in de spitstijd gebeuren. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vlaardingers (14 en 15) aangehouden die explosief wilden plaatsen bij woning in Den Haag

Den Haag, Vlaardingen - Dinsdagavond 27 februari zijn twee minderjarige jongens uit Vlaardingen aangehouden, die ervan worden verdacht...

Man botst onwel tegen lichtmast en overlijdt Boszoom Rotterdam

Rotterdam - Een man op leeftijd is vrijdagmorgen overleden nadat hij onwel was geworden in de auto. De...

Gewonde na schietpartij Boerschaplaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een schietpartij op de Boerschaplaan in Rotterdam is maandagavond 18 december een 26-jarige man uit...

Fietser geschept door auto Oostzeedijk Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 5 december rond 19.07 uur is op de Oostzeedijk in Rotterdam een fietser door een...