Welkom op uw nieuwswebsite!

vrijdag 1 november 2013 08:16

Beste bezoekers – Welkom op onze nieuwe website. Zoals u kunt merken zijn twee redacties samengevoegd tot één grote nieuwswebsite met meer slagkracht. Wij hebben hiervoor gekozen omdat onze websites vooral hetzelfde nieuwsaanbod vertoonde waarop wij dachten, dat kan beter!

Na enkele jaren vanuit verschillende posities het perslandschap bestudeerd te hebben, is in het voorjaar van 2013 door Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen, Joëy Heijstek, Robin Veerman en Jeroen van Oort besloten samen te werken. Hiertoe is VRR112.nl per 1 november 2013 bij Nieuws op Beeld gevoegd. Doordat beide redacties samenkomen kunnen wij u nog sneller van het allerlaatste nieuws voorzien; dag en nacht staat het team klaar om de website actueel te houden.

Wij horen graag wat u van onze nieuwe website vind!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

2 Reacties

  1. Norbert Verhoeff

    ja mooie site met heel veel nieuws

  2. Fred Vellekoop

    Mooi, ziet er prima uit!
    Heel fijn ook dat er meer breedte wordt gebruikt.

Welkom op uw nieuwswebsite!
Schrijver:

 

 

Beste bezoekers – Welkom op onze nieuwe website. Zoals u kunt merken zijn twee redacties samengevoegd tot één grote nieuwswebsite met meer slagkracht. Wij hebben hiervoor gekozen omdat onze websites vooral hetzelfde nieuwsaanbod vertoonde waarop wij dachten, dat kan beter!

Na enkele jaren vanuit verschillende posities het perslandschap bestudeerd te hebben, is in het voorjaar van 2013 door Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen, Joëy Heijstek, Robin Veerman en Jeroen van Oort besloten samen te werken. Hiertoe is VRR112.nl per 1 november 2013 bij Nieuws op Beeld gevoegd. Doordat beide redacties samenkomen kunnen wij u nog sneller van het allerlaatste nieuws voorzien; dag en nacht staat het team klaar om de website actueel te houden.

Wij horen graag wat u van onze nieuwe website vind!

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!