dinsdag, januari 19, 2021

Welkom op uw nieuwswebsite!

Beste bezoekers – Welkom op onze nieuwe website. Zoals u kunt merken zijn twee redacties samengevoegd tot één grote nieuwswebsite met meer slagkracht. Wij hebben hiervoor gekozen omdat onze websites vooral hetzelfde nieuwsaanbod vertoonde waarop wij dachten, dat kan beter!

Na enkele jaren vanuit verschillende posities het perslandschap bestudeerd te hebben, is in het voorjaar van 2013 door Jeffrey Jacobs, Wendy van Viegen, Joëy Heijstek, Robin Veerman en Jeroen van Oort besloten samen te werken. Hiertoe is VRR112.nl per 1 november 2013 bij Nieuws op Beeld gevoegd. Doordat beide redacties samenkomen kunnen wij u nog sneller van het allerlaatste nieuws voorzien; dag en nacht staat het team klaar om de website actueel te houden.

Wij horen graag wat u van onze nieuwe website vind!

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

2 REACTIES

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg