Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrick S. Simonshaven

Date:

Deel bericht:

Simonshaven – Woensdag en donderdag werd er in het bosperceel Nieuwe Schuddebeursepolder in Simonshaven naar een mogelijke schuilplaats van Patrick S. gezocht. Er werd een kuil aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat deze van Patrick S. is. De kuil wordt maandag na uitgebreid onderzoek gedicht.

Woensdag en donderdag werd er in het bosperceel Nieuwe Schuddebeursepolder in Simonshaven naar een mogelijke schuilplaats van Patrick S. gezocht. Er werd een kuil aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat deze van Patrick S. is. De kuil wordt vrijdag na uitgebreid onderzoek gedicht.

- Advertisement -

Het onderzoeksteam had na onderzoek aanwijzingen dat er in het bos mogelijk een door Patrick S. gemaakte schuilplaats zou zijn te vinden. Nu er op basis van die aanwijzingen door defensiespecialisten ook daadwerkelijk een diepe kuil werd aangetroffen is deze vanzelfsprekend uitgebreid onderzocht door de forensische opsporing en het NFI.

Het ging om een kuil met een doorsnede van een meter en 2,50 meter diep. Er is volgens experts vermoedelijk 7 kuub zand nodig om de kuil weer vol te storten.

De kuil stond vol water en na leegpompen is er niks in aangetroffen. Er lijkt bij het graven door een leemlaag te zijn gestoten waardoor de kuil zich vermoedelijk vanaf het moment dat hij gegraven werd met water vulde. De kuil bleek levensgevaarlijk voor wie er in valt. Het water vult zich tot een halve meter van de rand zodat iemand er niet meer uit kan komen. Daarom wordt de kuil maandag gedicht. Dit nadat er de zekerheid is dat er niks van onderzoekswaarde kon worden aangetroffen.

In een eerdere versie van dit persbericht werd gezegd dat het de kuil vrijdag wordt gedicht. Op advies van een aannemer is besloten dit maandag te doen. De kuil is afgedekt met bomen.

Foto’s | Kevin Schenk |

Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrack S. Simonshaven

Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrack S. Simonshaven

Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrack S. Simonshaven

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

65 kinderen moeten uit handen blijven van politie tijdens The Hunt Maaswijk Spijkenisse

Om 4 uur vanmiddag heeft burgemeester Foort van Oosten van gemeente Nissewaard het startschot gegeven voor The Hunt...