zaterdag, januari 16, 2021

Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrick S. Simonshaven

Simonshaven – Woensdag en donderdag werd er in het bosperceel Nieuwe Schuddebeursepolder in Simonshaven naar een mogelijke schuilplaats van Patrick S. gezocht. Er werd een kuil aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat deze van Patrick S. is. De kuil wordt maandag na uitgebreid onderzoek gedicht.

Woensdag en donderdag werd er in het bosperceel Nieuwe Schuddebeursepolder in Simonshaven naar een mogelijke schuilplaats van Patrick S. gezocht. Er werd een kuil aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat deze van Patrick S. is. De kuil wordt vrijdag na uitgebreid onderzoek gedicht.

Het onderzoeksteam had na onderzoek aanwijzingen dat er in het bos mogelijk een door Patrick S. gemaakte schuilplaats zou zijn te vinden. Nu er op basis van die aanwijzingen door defensiespecialisten ook daadwerkelijk een diepe kuil werd aangetroffen is deze vanzelfsprekend uitgebreid onderzocht door de forensische opsporing en het NFI.

Het ging om een kuil met een doorsnede van een meter en 2,50 meter diep. Er is volgens experts vermoedelijk 7 kuub zand nodig om de kuil weer vol te storten.

De kuil stond vol water en na leegpompen is er niks in aangetroffen. Er lijkt bij het graven door een leemlaag te zijn gestoten waardoor de kuil zich vermoedelijk vanaf het moment dat hij gegraven werd met water vulde. De kuil bleek levensgevaarlijk voor wie er in valt. Het water vult zich tot een halve meter van de rand zodat iemand er niet meer uit kan komen. Daarom wordt de kuil maandag gedicht. Dit nadat er de zekerheid is dat er niks van onderzoekswaarde kon worden aangetroffen.

In een eerdere versie van dit persbericht werd gezegd dat het de kuil vrijdag wordt gedicht. Op advies van een aannemer is besloten dit maandag te doen. De kuil is afgedekt met bomen.

Foto’s | Kevin Schenk |

Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrack S. Simonshaven

Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrack S. Simonshaven

Zoeking bosperceel Simonshaven naar schelder Patrack S. Simonshaven

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg