Agenten gewond bij ME-trainingen

zaterdag 2 november 2013 19:38
politie-logo-1-jeff.jpg

Rotterdam – Bij een ME-training van de politie zijn een onbekend aantal Rotterdamse en Haagse agenten lichtgewond geraakt. Dit meldde de Nederlandse Politiebond – de NPB  zaterdagmiddag aan RTV-Rijnmond. Het is niet bekend wat voor verwondingen ze hebben opgelopen. Wel konden zij melden dat enkele agenten zich zo ernstig bedreigd voelden dat ze hun vuurwapen trokken. Volgens de bond zijn de najaarstrainingen harder dan normaal. Eerder kwam al aan het bod dat veel agenten gewond raakten bij de politietrainingen. De politiebond is bezig om de klachten van de extra zware ME-trainingen te inventariseren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agenten gewond bij ME-trainingen
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 

Rotterdam – Bij een ME-training van de politie zijn een onbekend aantal Rotterdamse en Haagse agenten lichtgewond geraakt. Dit meldde de Nederlandse Politiebond – de NPB  zaterdagmiddag aan RTV-Rijnmond. Het is niet bekend wat voor verwondingen ze hebben opgelopen. Wel konden zij melden dat enkele agenten zich zo ernstig bedreigd voelden dat ze hun vuurwapen trokken. Volgens de bond zijn de najaarstrainingen harder dan normaal. Eerder kwam al aan het bod dat veel agenten gewond raakten bij de politietrainingen. De politiebond is bezig om de klachten van de extra zware ME-trainingen te inventariseren.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!