Brandweerman in vrije tijd blust brand bij buren De Heuvel Poortugaal

zaterdag 2 november 2013 19:50

Poortugaal – Een brandweerman heeft zaterdagavond in zijn vrije tijd een brand bij de buren geblust op De Heuvel. De brandweer werd gealarmeerd voor een woningbrand, eenmaal ter plaatse bleek dat een compressor door nog onbekende oorzaak vlam had gevat.
Een brandweerman die geen dienst had heeft samen met de bewoner de brand geblust met een poederblusser. Collega’s van de brandweerman zijn ter plaatse gekomen om nog even na te blussen, hierna konden zij terugkeren naar de kazerne.Foto’s : Kevin Schenk

DSC_3299 DSC_3301 DSC_3308 DSC_3310

 

0 reacties

Brandweerman in vrije tijd blust brand bij buren De Heuvel Poortugaal
Schrijver:

 

 

Poortugaal – Een brandweerman heeft zaterdagavond in zijn vrije tijd een brand bij de buren geblust op De Heuvel. De brandweer werd gealarmeerd voor een woningbrand, eenmaal ter plaatse bleek dat een compressor door nog onbekende oorzaak vlam had gevat.
Een brandweerman die geen dienst had heeft samen met de bewoner de brand geblust met een poederblusser. Collega’s van de brandweerman zijn ter plaatse gekomen om nog even na te blussen, hierna konden zij terugkeren naar de kazerne.Foto’s : Kevin Schenk

DSC_3299 DSC_3301 DSC_3308 DSC_3310

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!