Politieman in vrije tijd mishandeld op straat en in woning Oud Caberg Maastricht

Date:

Share post:

Maastricht – Vrijdagmiddag is een politieman in zijn vrije tijd mishandeld door twee onbekende mannen op het hondenuitlaatveld in de wijk Oud Caberg, dit laat de politie zaterdag weten. De agent werd door het tweetal aangesproken waarna er een woordenwisseling ontstond, de agent werd hierbij geslagen. De agent werd ook bespoten met pepperspray, de straal kon hij echter afweren. Toen de agent naar zijn woning vluchtte werd hij achtervolgt door het tweetal gewapend met een ketting.Toen de agent zijn woning invluchtte vernielden het tweetal vervolgens de voordeur en de ruit van de woonkamer, hierna sloegen zij op de scooter op de vlucht richting de Brusselseweg. De twee mannen hebben een lichtgetinte huidskleur en zijn gevlucht op een grijsblauwe scooter. De politieman raakte bij het voorval niet gewond. Collega’s van de man hebben een buurtonderzoek ingesteld, zij zijn voornamelijk opzoek naar getuigen van het voorval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Maastricht via het algemeen telefoonnummer 0900-8844 of anoniem melding maken bij M. via het gratis nummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd