Vijf aanhoudingen en gewonde bij steekpartij in restaurant Vlissingerlaan Rijswijk

zaterdag 2 november 2013 01:44

Rijswijk – De politie heeft vrijdagavond vijf aanhoudingen verricht na een steekpartij in een restaurant aan de Vlissingerlaan. Nadat de melding werd gemaakt gingen diverse eenheden van de politie ter plaatse. Omdat er over de verwondingen van het slachtoffer niets bekend was werd ook de traumahelikopter gealarmeerd, deze werd echter vroegtijdig afgemeld. Nadat het slachtoffer van de steekpartij gestabiliseerd was is deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse diverse sporen veiliggesteld. Wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan zal moeten blijken uit verklaringen van getuigen.

Foto’s : Marvin Hake

IMG_9456 IMG_9457 IMG_9464 IMG_9469 IMG_94702

 

0 reacties

Vijf aanhoudingen en gewonde bij steekpartij in restaurant Vlissingerlaan Rijswijk
Schrijver:

 

 

Rijswijk – De politie heeft vrijdagavond vijf aanhoudingen verricht na een steekpartij in een restaurant aan de Vlissingerlaan. Nadat de melding werd gemaakt gingen diverse eenheden van de politie ter plaatse. Omdat er over de verwondingen van het slachtoffer niets bekend was werd ook de traumahelikopter gealarmeerd, deze werd echter vroegtijdig afgemeld. Nadat het slachtoffer van de steekpartij gestabiliseerd was is deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse diverse sporen veiliggesteld. Wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan zal moeten blijken uit verklaringen van getuigen.

Foto’s : Marvin Hake

IMG_9456 IMG_9457 IMG_9464 IMG_9469 IMG_94702

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!