Dronken bestuurder ramt meerdere keren de vangrail N11 Alphen aan den Rijn

zondag 3 november 2013 22:41

Alpen aan den Rijn – Een dronken bestuurder is in de nacht van zaterdag naar zondag gewond geraakt na een ongeval op de N11. Het voertuig, waar de man in reed, was meerdere keren tegen de vangrail geklapt en ging uiteindelijk tollen.

Hulpdiensten schoten de man te hulp en moesten drie rijstroken afsluiten vanwege puin. Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken waaruit bleek dat hij dronken achter het stuur zat. De man moest onder begeleiding van een politie agent naar het ziekenhuis, dit omdat de man erg onrustig was.

Na de behandeling in het ziekenhuis is de man aangehouden en zal worden gehoord. De afgesloten rijstroken konden na sporenonderzoek en een reparatie aan de vangrail worden vrijgegeven.

Foto’s | Marco van Bemmel | Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken bestuurder ramt meerdere keren de vangrail N11 Alphen aan den Rijn
Schrijver:

 

 

Alpen aan den Rijn – Een dronken bestuurder is in de nacht van zaterdag naar zondag gewond geraakt na een ongeval op de N11. Het voertuig, waar de man in reed, was meerdere keren tegen de vangrail geklapt en ging uiteindelijk tollen.

Hulpdiensten schoten de man te hulp en moesten drie rijstroken afsluiten vanwege puin. Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken waaruit bleek dat hij dronken achter het stuur zat. De man moest onder begeleiding van een politie agent naar het ziekenhuis, dit omdat de man erg onrustig was.

Na de behandeling in het ziekenhuis is de man aangehouden en zal worden gehoord. De afgesloten rijstroken konden na sporenonderzoek en een reparatie aan de vangrail worden vrijgegeven.

Foto’s | Marco van Bemmel | Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn Ongeval N11 Alpen aan den Rijn

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!